044a.jpg

Ulla Anneli Huittinen


Olen syntynyt Hämeessä, Tammelan pitäjässä. Olen maatalon tytär, kuusilapsisen perheen toiseksi nuorin. Suuressa perheessä kasvaminen oli rikkaus ja opettava kokemus.

Perheeseen kuuluvat nykyisin aviomies Jukka sekä suomenlapinkoira Hiski. Nuoriso on jo muuttanut omilleen.

Luovuimme siipikarjatilastamme Salon Kiskossa, ja nykyisin vanhempi poika hoitaa tilaa perheensä kanssa. Itse työskentelen tällä hetkellä toiminimiyrittäjänä.

Koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja olen erikoistunut psykiatriseen toimintaterapiaan. Pisimmän työurani olen tehnyt VSSHP:n Halikon Sairaalassa. Työkokemukseni on lähinnä akuuttipsykiatrian, nuorten aikuisten kuntoutuksen sekä päihdetyön piiristä.
Kokemusta on siis sekä palkansaajana että yrittäjänä elämisestä.

Harrastan liikuntaa eri muodoissa. Nautin Suomen luonnosta ja vuodenajoista. Pidän myös kovasti matkustelusta. Rakkaita harrastuksia ovat hiihto ja muu lenkkeily. Juostessa en ole sidoksissa kelloon ja saan olla yksin omien ajatusteni kanssa. Työni luonteesta johtuen kesälomat jäävät yleensä pitämättä ja lomat pidetään talvella. Silloin suuntaamme useimmiten kohti Suomen Lappia, jossa harrastamme maastohiihtoa.

Olen intohimoinen hyvä ruuan ystävä. Laitan toki itsekin, mutta on aina juhlahetki kun pääse syömään jonkun muun valmistamaa ruokaa.