044a.jpg

Ulla Anneli Huittinen


Olen syntynyt 18.6.1961 Hämeessä, Tammelan pitäjässä. Olen maatalon tytär, kuusilapsisen perheen toiseksi nuorin. Suuressa perheessä kasvaminen oli rikkaus ja opettavainen kokemus.


Kenen kanssa elelen ...

Perheeseen kuuluvat aviomies Jukka sekä nuorisoa Topias, Otto ja Martta. Nuoriso on jo muuttanut omilleen. Topias on agronomi, ja Otto konetekniikan DI. Martalla on vielä opiskelut kesken. Meillä on kaksi mahtavaa pojanpoikaa.


Mitä teen ...

Tällä hetkellä työskentelen maatilayrittäjänä siipikarjatilallamme Kiskossa.

Koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja olen erikoistunut psykiatriseen toimintaterapiaan. Pisimmän työurani olen tehnyt VSSHP:n Halikon Sairaalassa. Työkokemukseni on lähinnä akuuttipsykiatrian, nuorten aikuisten kuntoutuksen sekä päihdetyön piiristä.

Kokemusta on siis sekä palkansaajana että yrittäjänä elämisestä.

Harrastukseni...

Seurailen yhteiskunnallisia asioita niin paljon kuin aika antaa myöden. Radio on tärkein media, sillä sen kuuntelu sujuu myös työn lomassa.

Harrastan liikuntaa eri muodoissa. Nautin Suomen luonnosta ja vuodenajoista. Pidän myös kovasti matkustelusta.

Rakkaita harrastuksia ovat hiihto ja kestävyysjuoksu. Juostessa en ole sidoksissa kelloon ja saan olla yksin omien ajatusteni kanssa. Työni luonteesta johtuen kesälomat jäävät yleensä pitämättä ja lomat pidetään talvella. Silloin suuntaamme useimmiten kohti Suomen Lappia, jossa harrastamme maastohiihtoa.