Terveisiä työpajasta

Perjantai 29.1.2021 klo 19:05 - - Ulla -


Tänään pohdittiin puoli päivää kaupungin strategiaa kaupunginhallituksen, johtoryhmän sekä puheenjohtajaneuvoston kesken. Arviointia siitä, miten nykyinen strategia on toteutunut sekä suuntaviivoja tulevaisuuteen.

Kärkihankkeet jotka tämän valtuustokauden alussa määriteltiin, ovat toteutuneet melko hyvin, ja monet niistä ovat ns ”putkessa”.
Erityisen tyytyväinen voi olla siitä, miten tuo Iot-Campus on lähtenyt kehittymään vaikean päätöksenteon jälkeen. Myös Lounavoiman ekovoimalaan sekä sen ympärille rakentuvaan kiertotalouspuistoon voi olla tyytyväinen.
Sekä Tunnin juna että Salon sairaala ovat myös edenneet hyvin, ja on pitkälti myös muista tahoista kiinni miten ne maaliin menevät.

Strategian pohdintaa jatkamme vielä toisen puolen päivän verran, vaikkakin varsinainen työ tulee sitten uuden valtuuston tehtäväksi ja vahvistettavaksi.
Tulevaisuudessa Salon vahvuuksina tulisi nähdä erityisesti etätyön edellytysten mahdollistaminen sekä siihen liittyen houkuttelevat, monipuoliset asuinalueet sekä niiden markkinointi.
Talouden haasteetkaan eivät ole mihinkään kadonneet, ja sen suhteen uudelta valtuustolta tullaan vaatimaan hyvää päätöksentekokykyä.

Share |

Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini